Την Πέμπτη 13/6/2019 το ολοήμερο σεμινάριο του Ζυγός Αcademy “Marketing For Law Firms” έλαβε χώρα στο Curium Palace Hotel στην Λεμεσό.  Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Άδωνις Αναστασίου, Managing Director στο Adonis Business Academy.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρόνοιες του κανονισμού που αφορούν την διαφήμιση και προβολή του δικηγορικού γραφείου, τι είναι το internet marketing, πως πρέπει να συμβάλει στην συνολική στρατηγική της επιχείρησης τους και πως μπορεί ένα δικηγορικό γραφείο να δημιουργήσει στρατηγική internet marketing.  Eπίσης, παρουσιάστηκαν πρακτικές που βοηθούν ένα δικηγορικό γραφείο να προσελκύσει υποψήφιους πελάτες από το διαδίκτυο συνδυάζοντας διάφορες online και offline τεχνικές.

Ακόμα ένα κεφάλαιο που μελετήθηκε στο σεμινάριο ήταν αυτό των social media. Παρουσιάστηκαν τα διάφορα ήδη αναρτήσεων καθώς και οι πρακτικές για τη δημιουργία αναρτήσεων στα social media.  Δόθηκαν παραδείγματα από γραφεία του εξωτερικού για τους τρόπους τους οποίους μπορεί ένα δικηγορικό γραφείο να χρησιμοποιήσει τα social media προς όφελος του.

Προς το τέλος τους σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία, βάση όλων όσων είχαν ειπωθεί να αξιολογήσουν την ιστοσελίδα του γραφείου τους σχολιάζοντας τι γίνεται σωστά και τι μπορεί να βελτιώσουν.